5 manieren om na de middelbare school de wereld rond te reizen

Vakantie betekent tijd en veel vrije tijd!

Vakanties zijn de fijnste tijd van het jaar. Je hebt alle tijd in de wereld om langzaam aan te doen en lekker uit te slapen. Daarnaast is er tijd genoeg om de hele dag te gamen, wat natuurlijk geweldig is! Vandaar dat wij onze tips geven welke games je in de komende vakantie kunt spelen.

Neem vooral je tijd om door ons lijstje te gaan en wie weet met welke tips je straks aan de slag gaat! Als je echt niets kunt kiezen, kies dan altijd een van de games die al een tijdje stof loopt te vergaren, want die moeten ook gespeeld worden!

RPG/Action/Adventure games

Deze categorie games is heel aanlokkelijk om in de vakantieperiode te spelen. Denk bijvoorbeeld aan de Assassins Creed serie of Tomb Raider. Je kunt je helemaal verliezen in deze wereld en het mooie is dat je de hele nacht door kunt gaan met gamen. Morgen is geen school, dus als je tegen een lastige baas aanloopt, kun je het gewoon blijven proberen. De ervaring om helemaal in de wereld op te kunnen gaan, zonder dat je ergens zorgen over hoeft te maken is geweldig.

Er zijn natuurlijk vele andere games die wij kunnen opsommen en het is natuurlijk altijd leuk om de klassiekers te spelen of de spellen waar je tijdens school geen tijd voor had. Vandaar dat wij vooral aanraden je Steam library of je PS/XBOX games van stal te halen en heerlijk te genieten van die spellen. Wissel dan ook zo nu en dan af, want je wil natuurlijk zoveel mogelijk uit je tijd halen!

Shooters en MOBA’s

Shooters zijn spellen waar elke seconde kan tellen en aangezien je in de vakantie alle tijd hebt om aan je ranking te werken, zijn vakanties ideaal. Shooters zijn heel competitief en dooradat je alle tijd hebt, kan je snel beter worden. Je hebt natuurlijke alle normale schooters, zoals Call of Duty en Battlefield die altijd gaaf zijn om te spelen, maar kijk zeker ook niet Overwatch, Team Fortress 2 of Fortnite over het hoofd. Die zijn erg gaaf om te spelen, zeker wanner je snel door de ranking heen schiet.

Ongetwijfeld zijn MOBA-spelers ontzettend blij met het vakantieseizoen. Potjes duren meestal wat langer (makkelijk een uurtje), dus wanneer je veel potjes achter elkaar kunt spelen, is dat natuurlijk de hemel op aarde. Je moet alleen even stoppen om wat te eten, je wil natuurlijk wel on top van je game blijven. Zowel shooters en MOBA’s hebben een uitgebreid ranking systeem. Wel zo fijn als je naar de volgende divisie of liga kunt gaan!